Swarm Nedir? Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Swarm Nedir? Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?



Yer bildirimi yapmak için kullanılan Swarm hesabı dondurma mümkün olmadığı için hesabınızı silmeniz gerekir. Peki, hesap nasıl silinir?

Swarm Hesap Silme Hakkında Merak Edilenler

Kullanıcıları gittikleri şehirler, mekanlar ya da bulundukları herhangi bir konumu arkadaşları ile paylaşabilir. Bir Android uygulaması olan Swarm indirilir ve kaydolarak kullanılır. Böylece aynı yerde bulunan kişiler birbiri ile görüşebilir ya da o konumdan yeni arkadaşlar edinilebilir. Artık uygulamayı kullanmak istemiyorsanız hesabınızı silmeniz gerekir.

Swarm hesabınızı dondurmanız mümkün değildir, bu yüzden hesabınızı tamamen silmeniz gerekir. Hesabınızı telefondan da silmek mümkün değildir. Tablet ya da telefon gibi akıllı cihazlardan da hesabınızı silemezsiniz. Yalnızca bilgisayar üzerinden silmeniz gerekir. Bu işlemi web üzerinden herhangi bir tarayıcı ile yapabilirsiniz.

Swarm hesabı ile Foursquare birbiri ile bağımlıdır. Bu yüzden hesabınızı sildiğiniz takdirde Foursquare hesabınız da kendiliğinden silinecektir. Swarm hesabını silmek için Foursquare üzerinden giriş yapmalısınız.

Nasıl Silinir?

Bilgisayardan Foursquare adresine girin ve hesap bilgileriniz ile giriş yapın. Sonra ayarlara tıklayın ve açılan sayfada bulunan “hala soruların varsa” linkine tıklayın. Böylece Swarm hesap silme sayfasına yönlendirilirsiniz. Burada size neden ayrıldığınız sorulacaktır. Kendinizce uygun bir yanıt verdikten sonra “delete account” butonuna tıklayın. Böylece hesabınız kalıcı olarak silinecektir. Yeniden kullanmak istediğiniz zaman yeniden hesap açmanız gerekir. Eski hesabınızı yeniden kullanmanız mümkün değildir.

Hesap silme için hesap bilgilerinizi hatırlamıyorsanız Facebook gibi uygulamalar ya da Google ile de giriş yapabilirsiniz. Dilerseniz “şifremi unuttum” kısmına tıklayarak mail adresinize gelen şifre ile devam edebilirsiniz. Aşamaları tamamladığınızda hesabınız silinecektir. Hesabınızı silmeniz halinde Foursquare hesabınız da otomatik olarak silinecektir ve geri dönüşü olmayacaktır.




Yazıyı Beğendiyseniz Bültenimize Abone Olabilirsiniz!



Devamını oku:
Facebook Tuzaklarına Dikkat

Günümüzde en çok kullanılan sosyal ağlardan biri olan Facebook, bu...

Kapat